INLOGGEN
«»

Het is zo stil...

Het gaat me echt niet om de grote gesprekken
-hoe nodig ook soms-, maar meer om het
kléine gebaar.

Zo graag zette ik koffie voor je in de vroege
ochtend Ach, was dit alles er nog maar.....
Het is zo stil en ik mis je
Het gebrek aan woorden nú is anders dan
toen je er nog was.

Ook toen waren er stiltes die zomaar vielen
maar waar doorheen ik je wel hoorde
Het ontbreken daarvan besefte ik later pas!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het is zo stil...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.