Someone like you

Mark Ackaert

Ik word het nimmer moe je rondingen te strelen
de blikken uit je oog te stelen je wangenblos te aaien
en “en passant” eens rond te graaien

’s Morgens vroeg bij het ontwaken wens ik je steeds aan te raken
twee naakte lijven tegeneen te wrijven
de warmte van je buik te voelen om het vuur wat af te koelen

s’ Middags ben je aangekleed met broek en trui
en niemand weet wat onder deze vacht verborgen
op de avond wacht
alleen ik kan vermoeden welk vuur daaronder ligt te broeden

’s Avonds voor het slapengaan bied je weer je naaktheid aan
in kledij waarin je bent geboren
en die bij liefde en tederheid behoren
als twee naakte lijven in elkaar verstrengeld blijven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Mark Ackaert (Actief sinds: 21-01-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Someone like you’ van Mark Ackaert zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.