Goedemorgen

Valentijn

Na de lokroep van de dans
Vleien we ons tussen de coulissen

Zintuigen nemen de regie
en laten ons inlijven

Vingertop en handpalm
boetseren een effleurage

We verliezen ons bewuste zijn
en zwijgen
Wanen ons in een warm
Zandlichaam

Zijdelings vallen we in slaap
en
Ontstijgen even later
De onpeilbare diepte
waarin oneindigheid
de ochtend kust

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Valentijn (Actief sinds: 28-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Goedemorgen’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.