INLOGGEN
«»

Applaus ligt al klaar


applaus ligt al klaar


ik weet echt wel
wie je bent
toch raadselt
iedere keer je lach

het is de kracht
van het moment
dat onverwacht
lieve vrolijkheid kent

in subtiele dingen
vinden je ogen
kleine herinneringen
weven gedachten plezier

je mond krult
woorden die vorm
en kleur geven aan
de kleine voorstelling

een etalage die
tot leven komt
in geest en gebaar
het applaus ligt al klaar

alleen mis ik
altijd het script
hoor verkeerde tonen
valse melodieën zingen

pas als ik de lach op
je lippen ontraadsel
laat jij mij toe lees ik in
jouw ogen de magie van de clou


wil melker
27/12/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Applaus ligt al klaar’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.