INLOGGEN
«»

Flor

De blink in je ogen, geeft een sterkte weer.
Een licht zo vel dat ik verblind wordt.
Ik zou blijven kijken.
Al word ik eeuwig belemmerd om te zien.
Verdrongen in de schoonheid die jij uitstraalt.
Hopend op één glimp van de realiteit.
Een realiteit, die alles in harmonie brengt.
Ik lijk even in evenwicht te zijn.
Alles beleeft een perfecte verhouding.
De tijd en de ruimte, mijn herinneringen en gedachten.
Onrealistisch ligt alles in één wazig punt.
Een onbekende plek waarvan jij het centrum bent, met maar één doel.
De warmte en energie opvatten van dat énigste licht.
Met maar één verlangen
De glimp de schoonheid het perfecte beeld
Mijn realiteit Flor

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jos VdE
Actief sinds: 20-11-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Flor’ van Jos VdE zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.