ik hou van jou

nathalie

Ik hou van jou ,
ik zie je graag ,
ik mis je ,
ik kan niet zonder jou...
De mooiste woorden
die ik ooit gehoord had...

Maar door de jaren heb ik geleerd
dat deze woorden onvoorwaardelijk
verbonden zijn met woorden als :
Er is een ander ,
het gaat niet meer ,
het is over ,
het heeft geen zin meer...

Ik koester geen wraak ,
ik ben blij met wat ik gehad heb ,
ik heb ervan genoten....

Ik leef in de hoop ,
om ooit de eerste woorden te horen ,
en de laatste niet meer...

Het leven is te mooi
om niet te delen...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

nathalie (Actief sinds: 04-11-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ik hou van jou’ van nathalie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.