INLOGGEN
«»

Ik verlang naar jou

Klinkt zo cliché,
ik verlang naar jou.
Tis wel de waarheid,
ik hou van jou.
maar zo onbereikbaar als jij nu bent
jij verwacht van mij totale stilte,
leef ondanks mijn huidige relatie,
in somberheid en kilte.
Je hoeft niet te kiezen voor mij
wil alleen graag bij jou zijn..
Om de liefde te delen,
waar wij zo naar op zoek zijn.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

PseudoBr.
Actief sinds: 12-11-2016Informatie bij het gedicht:

De ware onbereikbare liefde. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik verlang naar jou’ van PseudoBr. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.