zacht sponnen tonen

wil melker


zacht sponnen tonen



er klonk steeds muziek
als onze blikken kruisten
maar de vonk sprong nog niet

zacht sponnen tonen
patronen tot een melodie
alleen woorden wilden niet komen

stilte heeft ons
alles van liefde geleerd in
gezamenlijke toekomstdromen

helaas is die realiteit nog niet
onze werkelijkheid maar het lied
zingt al een paradijselijk perspectief



wil melker
14/11/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘zacht sponnen tonen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.