Ogen straalden

wil melker


ogen straalden


nog weet ik
de lantaarn met
zijn schemergeel licht

dat langzaam
omlaag dwarrelde
in vlaagjes mist

onze stemmen
dempten tot
een lief gefluister

waarin warme
genegenheid kon
groeien in halfduister

ogen straalden in
een heldere avondlach
toen je zei ja je mag


wil melker
31/10/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ogen straalden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.