INLOGGEN
«»

Mijn lieve nimf


mijn lieve nimf


het is heerlijk
om in jouw blik
te zweven naar
een leven vol vrijheid

de kleine nuances
te volgen waarmee
jij perspectief geeft
aan onze vlucht

de thermiek te voelen
van jouw passie die ons
op aangename wijze tot
grote hoogte doet stijgen

om dan licht
af te glijden zonder
in een duikvlucht te raken
die ons zeker zal kraken

ik volg je mijn
lieve nimf in volle
overgave omdat vleugels
onze zielen zullen dragen

in een paradijselijke
atmosfeer die enkel
liefde kan ademen met
god in schepping nabij


wil melker
24/10/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn lieve nimf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.