INLOGGEN
«»

Roze wolkt je lach


roze wolkt je lach


jij hebt
nooit geleerd
over wolken te lopen

ondanks het roze
dat jou intrigeerde
al sinds je kindertijd

in die kleur vond jij
alles van boven bij gebrek
aan vertrouwen in eigenheid

zij bleven onbereikbaar
maar jij verruimde je palet
blauw en groen kwamen aan zet

in lange schemeringen
maakten zij contact zodat in op en
ondergangen geluk zichtbaar was

roze wolkt nu jouw lach
je ogen stralen stukjes hemel
het linnen kaatst vitale kracht


wil melker
07/10/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Roze wolkt je lach’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.