Zij zongen licht

wil melker


zij zongen licht


ik zag je bewegen
met een lach
ontsprong jij
de tonendans
jouw muziek
was leven

in het vrolijk
kokette gaan
klonk al applaus
je ogen feestten
in hun warme blik
zij zongen licht

er is geen wereld
die jij niet
veroverd hebt
zij lagen aan je voeten
aanbaden stilte
jij hebt alles al gezegd


wil melker
01/09/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zij zongen licht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.