INLOGGEN
«»

De thermiek van liefde


de thermiek van liefde


ik wilde vliegen
maar wist dat ik
geen vleugels had

strooide mijn
gedachten uit in
de straling van jouw lach

voelde me
opgenomen door
de warmte in je ogen

jij stuurde
lichtjes bij en samen
keken wij naar boven

ja ik kan vliegen
op de thermiek van liefde
verbonden en toch vogelvrij


wil melker
01/06/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-06-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De thermiek van liefde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.