Gouden momenten

wil melker


gouden momenten


lichtvoetig trippel je
een stralende lach
maakt haar entree

naturel en jeugdig
beweeg jij je vrij
langs de mensen

geeft ze woorden
en een intense blik
als kleine geschenken

je had me al
lang gezien vandaar
die omweg misschien

omdat we dan
wat uit de drukte
elkaar kunnen kussen

gouden momenten
op jouw feest want ik
ben even in de hemel geweest


wil melker
21/05/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gouden momenten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.