INLOGGEN
«»

Alles is zo mooi aan jou

Gedicht: "Alles is zo mooi aan jou"

Alles is zo mooi aan jou
Al wat je doet en laat
Zo goed als je eruit ziet
En hoe je in het leven staat

Alles is zo mooi aan jou
Je wensen en je keuzes
En de diepgang die je hebt
Je goedheid is des reuze

Alles is zo mooi aan jou
Wie je ben en wat je wil
En hoe je alles me me deelt
Jij bent tenminste niet echt stil

Alles is zo mooi aan jou
Hoe je me omarmt
En je liefde en je passie
En dan je blik die me verwarmt

Alles is zo mooi aan jou
De tijd die je me geeft
Ik ben je daar heel dankbaar voor
Maar vooral voor dat jij leeft!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Missy
Actief sinds: 18-05-2016Informatie bij het gedicht:

Liefdesbrief aan mijn schatje, in de vorm van een gedicht Met allerlei dingen erin omschreven die ik zo mooi vindt aan hem. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alles is zo mooi aan jou’ van Missy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.