INLOGGEN
«»

ik ben slechts jouw nacht

Jij was mijn leven, zonder jou was ik niks
Jij was mijn steun en al mijn toeverlaat
Nog nooit heb jij gevraagd
Hoe het met mij gaat
Men zegt dat liefde van twee kanten komt
Waarom ben je er dan alleen voor mij als het jou uitkomt
Ik zet alles opzij en sta altijd voor je klaar

Het voelt zo verkeerd maar toch zo goed
Je bent zo anders dan ik had gedacht
Ik moet er mee leren leven dat jij mijn dag bent en ik slechts jou nacht
En iedere avond voor het slapengaan hoop ik weer op een droom over jou
En dan droom ik dat jij en ik samen zijn, en jij meer geeft om mij dan ik om jou
Dan wordt het weer dag
en weet ik dat ik altijd meer zal houden van jou dan jij van mij.

Ja het doet pijn
Heel veel pijn
Maar ik moet je loslaten
en gelukkig mag ik elke avond je weer zien als de jongen die ik hoopte dat je zou zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lizamarike
Actief sinds: 11-04-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ik ben slechts jouw nacht’ van Lizamarike zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.