Ogen lachen dromen

wil melker


ogen lachen dromen


als korte rokjes
shorts en topjes in
het straatbeeld verschijnen
flitst spanning door de lucht

hoofden zijn niet meer
voorover gebogen met
ogen op schermpjes maar
kijken verrast in het rond

om vooral live
het leven te ervaren
dat zich plots in alle
kleuren lijkt te openbaren

er wordt weer
samen gelachen
handen pakken elkaar
in een liefkozend gebaar

zal het ervan komen
appte ik nog net
haar ogen lachen dromen
het mobiel had zij al uitgezet


wil melker
30/03/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ogen lachen dromen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.