Appel en slang

wil melker


appel en slang


wij hebben liefde
zien bloeien in
lente en zomers geluk

bij het oogsten
in speelse hoogmoed
verboden vruchten geplukt

het was paradijselijk
met de appel en slang
zij maakten ons niet bang

onaantastbaar in samen
voelden wij ons vrij
hadden lak aan ja nee en amen

het herfstte in pressie
stormde heftig in spel
de tegenwind maakte ons fel

wij zijn gebroken
winterden desperaat maar
de lente komt niet te laat


wil melker
15/02/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Appel en slang’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.