Licht bewolkt

wil melker


licht bewolkt


ik heb alle zonnen
aan jouw hemel
zien schijnen

waar ze ook
plotseling verdwijnen
in een opkomende bui

nog lach je
maar de eerste
schaduw is verschenen

licht bewolkt
is je blik in een nog
onvoorspelbaar gezicht

dat nu langzaam
donkert in een
stemming van afwezig zijn

versluierd voelen wij
de levenspijn
steeds nader komen

wanneer mogen wij
gelukkig zijn in het hier en nu
en niet alleen in onze dromen


wil melker
23/01/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Licht bewolkt’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.