INLOGGEN
«»

stille woorden

Woorden zijn maar letters
gerangschikt met een doel

Het gaat niet om de volgorde
het gaat om je gevoel

Schrijf ze op
als je niet spreken kunt

ogen zeggen toch genoeg
als je jezelf de kans niet gunt

Zeg het gewoon op jouw manier
zelfs in stilte, hoor ik jou

Woorden zeggen toch nooit genoeg
hoeveel ik van je hou

daarom schrijf ik maar
en hoop ik dat je leest

dat je hoort wat er staat
en voelt wat ik voel, dat nog het meest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘stille woorden ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.