Ik hou van...

Door: - E. S.

Ik hou van bomen en natuur;
van muziek en cultuur.

Ik hou van vlinders en bloemen;
van bijen die zoemen.

Ik hou van de zon en het strand;
van de haard die brandt.

Ik hou van lieve woorden;
van tropische oorden.

Ik hou van het ochtendblauw,
maar het allermeest hou ik van jou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

- E. S. (Actief sinds: 01-12-2015)

Informatie bij het gedicht

07/12/15

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik hou van...’ van - E. S. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.