Nieuwe Liefde

AboutA

Je lijkt op de Ardennen
Melancholisch en puur.
Plaats voor verademing, breuk met de sleur.
Compositie van ellenlange bomen die geen enkel lichtstraaltje permitteren.
Degene die doorbreken.
Voeden het hele bos.
Verankerd naar licht die sterk genoeg is.
Je bent net zoals de Ardennen.
Hout die knispert in een kachel van een chalet.
Een aurora gecreëerd door de mens, toch natuurlijk.
Ik hou van de Ardennen, ik hou van jou.
Ik hou van de donkerrode relatie tussen jou en de Ardennen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

AboutA (Actief sinds: 07-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuwe Liefde’ van AboutA zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.