lief

caroline verhagen

Ritmische klanken, zwepend om het lijf
Zwoele atmosfeer, prikkelend van binnen
Gesloten ogen die waarnemen

Zacht strelend dansen
Glanzende warme huid
Gloeiende scheuten, diep door je buik
Liefdevolle glooiingen, ik ontluik

Glinsterende ogen
Gezwollen lippen
zoekend naar hun weg
Langzaam kleding strippen

Hard en zacht gelijkertijd
Gesmolten bewegingen, lijf aan lijf
Temperatuur en ritme stijgt
Puur genot, wanneer ik met jou
De liefde bedrijf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

caroline verhagen (Actief sinds: 25-10-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘lief’ van caroline verhagen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.