Genoeg

Erna Kagenaar

Als ik glimlach
en niemand ziet

Als ik wankel
en niemand houvast biedt

omdat ik lach
dus niemand zag

Glimlach jij
en houd me vast

omdat jij weet
en nooit vergeet

als ik dan glimlach
en stevig verankerd ben

zie jij
weten wij

Genoeg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Erna Kagenaar (Actief sinds: 10-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Genoeg ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.