INLOGGEN
«»

Twinkelende lichtjes

Als jij naar me kijkt zie ik meer.
Jouw liefde voor het leven,
de twinkelende lichtjes in je ogen,
die mij een stralend gevoel geven.

Besef jij wat jouw blik met mij doet?
Ze laten mij geluk voelen,
as ik ergens ben met jou.
Maar wat zou jij met je blik bedoelen?

Voel jij dit ook met mijn blik?
Dat je gedachten afdwalen,
dat je niet weet wat ik zei.
Zou jij mijn ogen ook zien stralen?




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lieke
Actief sinds: 07-10-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Twinkelende lichtjes’ van Lieke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.