INLOGGEN
«»

De lach van je ziel


de lach van je ziel


jouw steen
kende het fenomeen
van ontwijken

heb talloze keren
geprobeerd het
dwarse stukje te splijten

wilde diep
in je kijken naar
de lach van je ziel

jouw vormen spreken
in licht provoceren
dagen uit om te leren

accepteren of
voortdurend schuren
met wanhoop en pijn

pas toen het vroege zonlicht
je raakte zag ik dat in het dwarse
je ziel verrassend ontwaakte


wil melker
07/10/2015
www.wilmelkerrafels.deds.nl


Dit gedicht is het vervolg van
Mat gepolijst….06/10/2015..wil melker

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De lach van je ziel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.