INLOGGEN
«»

Ver weg

Ik ben ver weg van alles,
ook ver weg van jou.
zeeën die ons scheiden,
bergen tussen mij en mijn vrouw.

Gedachten vliegen weg,
als vallende sterren door de nacht.
Jouw liefde houdt me warm,
en heeft me in haar macht.

Zeeën zullen verdampen,
bergen uiteindelijk slinken.
In de tussentijd die ons wacht,
zal ik altijd aan je denken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dereaux
Actief sinds: 25-08-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ver weg’ van Dereaux zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.