Mijn glazen bol

wil melker

ik was alleen
en veilig door
een horizon met bergen
ik toverde
mijn beelden overal

ze waren
breekbaar en doorzichtig
ik leefde
heel voorzichtig
in mijn glazen huis

ik speelde
in het rijk der schimmen
brandde me
aan passie in
de hel van binnen

mijn tranen
zijn voor jou alleen
met woorden schiet ik vol
in zinnen kan ik jou beminnen
ik droom je in mijn glazen bol

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn glazen bol’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.