Ondanks wat wolken

wil melker

ben bang
voor het donker
in woorden

ze horen niet thuis
in onze relatie wij
zijn al zo ver van huis

kom laat jouw zon
ondanks wat wolken
weer schijnen

nooit zal ik
verdwijnen ben er in
iedere ochtend die komt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ondanks wat wolken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.