Het kittig tikken

wil melker

je danste zacht
in mijn gedachten
zag je lopen
springerig in jeugd

de korte laarsjes
het kittig tikken
in je pas voorspelde
toen al frivole deugd

soms mocht ik ook
je nachten delen
de wind noordoost en
jou met warmte strelen

dan kozen we voor
hemelhoog en sneeuwden
alles onder want als jij smolt
restte altijd een fraaie regenboog

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het kittig tikken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.