Je blik uitdagend is

wil melker

de party is nooit over
omdat jij met
vingers knipt
gelakt in rode kleuren

je blik uitdagend is
de mijne vragend
afwachtend naar
een nieuw gebeuren

je strikt mijn das
op blote bast
ik adem zacht je
meest intieme geuren

exotisch is het woord
chaotisch wat gebeurd
als jij met vingers knipt
onze party is nooit over

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je blik uitdagend is’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.