Jouw kristallen dansen

wil melker

vond je edelsteen
in een bedding
van alleen

jaren water stroomden
langs je heen zonder
je ooit op te glanzen

eindelijk zie
jij de zon in jouw
kristallen dansen

de setting is nog niet
compleet maar ik polijst met
warmte de karaten die ik weet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw kristallen dansen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.