INLOGGEN
«»

Ja hand in hand

zag de bui
al hangen
een warme zee
verlaten strand
zij liepen hand in hand

het koude binnenland
door duinen waar het
geel nog triomfeerde
en herfst voortijdig
te plots interrumpeerde

met regensluiers
die het stel niet
interesseerden door
zomer zongebrand
komen zij oogsten

ja hand in hand
elkaar weer winteren
beloven nu stralen zij zon
en smelt de sneeuw nog
snel voor hun verliefde ogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ja hand in hand’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.