INLOGGEN
«»

Vleugjes zomer

ze asfalteren
nu het pad van
onze dromen

rozenstruiken
worden weggenomen
het duin dringt aan

met zand van strand
dat vogelvrij
danst in de wind

vleugjes zomer
heeft meegenomen
van eerder samenzijn

in paars en geel
gaan wij weer bloeien
want niemand kan ons snoeien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vleugjes zomer’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.