INLOGGEN
«»

Een warme zomerwind

mijn vlinderlach
is zacht ik fladder
op een zonnezucht

ben geen pauwenoog
maar vleugel op
de teerste kleuren

een warme zomerwind
draagt geuren aan
voor mijn bestaan

dol in frank en vrij
dartel in het gaan maar
het ultieme doel ben jij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een warme zomerwind’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.