Geschreven op ons lijf

wil melker

voelde de eerste
herfstdraden
op mijn lijf ze
leken me te binden

kon het begin
niet vinden
met zomer nog als
dagelijks verblijf

toch gaan ze samen
met de tijd er komt
meer spanning op de draden
wat jou en mij ook drijft

open maar in kleuren
ze laten eindelijk
de oogst weer geuren die
staat geschreven op ons lijf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geschreven op ons lijf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.