INLOGGEN
«»

Spiegel theatraal

wanneer jouw
stalen plaat
weer kilte praat

de kou met
blauwe lassen
niet te dichten is

open ik witheet
brand warmte in je ziel
omdat ik voor je viel

je roest in veel vergeten
toch schuurt de liefde
altijd weer het samen weten

glans maar staal spiegel
theatraal mijn blauwe lassen
zullen naadloos op jou passen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Spiegel theatraal’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.