INLOGGEN
«»

In diepste donkerblauw

mag ik dalen
in jou verdwalen
voordat de laatste
kus ons slapen sust

we vlogen samen
jij vitaal in
diepste donkerblauw
zo wolkenvrij

je ging hoger
dan je veren
konden dragen
ik relativeerde

kwam je halen
in dalen verloor
ik ook de enig
laatste wilde veer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In diepste donkerblauw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.