Spiraal jij turbulent

wil melker

zelden gaan we
samen stormen beuken
op een vreemde kust

na rotsen splijten
op landtongen bijten zijn
de golven langzaamaan gesust

toch donker ik
nog zware buien spiraal
jij turbulent in hoge lucht

spat ik bliksem
tegen puien donder
jij steeds consequent

maar in ontladen
weten we de draden
samen weer te vatten

jouw warme bries
doet mij ontdooien wanneer
ik hagelsteen en vries

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Spiraal jij turbulent’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.