INLOGGEN
«»

Waar gods water erodeert

we bouwden bruggen
hingen kabels aan pilaren
wisten kloven die gescheiden
waren te verbinden

ravijnen te verkleinen
die in licht nog dieper
schijnen omdat de aarde scheurt
en donker laat verdwijnen

zo konden jij en ik
elkaar weer vinden
in een landschap
waar gods water erodeert

hebben geleerd elkaar
de hand te reiken in het
samen overbruggen rechten
wij nog altijd onze ruggen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waar gods water erodeert’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.