De regenboog bleef droog

wil melker

samen hebben we
de bui zien hangen
jarenlang scheen zon haar
warmte in intens verlangen

maar de wind van
eenzaamheid waait
krachtiger dan ooit heeft
zich te sterk ontplooid

wist alle druppels
moeiteloos te vangen alleen
de regenboog bleef droog
de zon stond nog te hoog

we kleden ons in
boetekleed ook deze bui
gaan we trotseren en samen
kunnen we het weer opnieuw proberen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De regenboog bleef droog’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.