In roodwit verwachten

wil melker

je bloesemt
in roodwit verwachten
na zware nachten met
vorsten aan de grond

die kou heeft
krachten ondermijnd
toch was ik er altijd bij
ook in die winter op zijn eind

maar naast de zon
warm ik met jou de lentebloemen
laat het voorjaar bloeien
voor samen naar een nieuwe tijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In roodwit verwachten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.