INLOGGEN
«»

In letters en symbolen

herinnering
tekent al vroeg
je huid

de buitenkant
in letters
en symbolen

zie de rijkdom
die er onderhuids
verscholen ligt

in ongesproken
woorden wist jouw
blik mij te bekoren

in zielscontact
je hand en warme lach
met alle toebehoren

wij zien de wereld niet
als prooi gaan nooit voor buit
maar delen slechts in liefde uit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In letters en symbolen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.