Ons vuur zal vlammen

wil melker

waar is het tasten
elkaar verkennen in
de toppen van je vingers

het zachte raken
contact weer maken mijn
cellen vragen waar je bleef

herinneren zich jouw strelen
dat nooit is gaan vervelen
omdat ik voor je leef

ons vuur zal vlammen
zonder einde want in raken word
ik jou en jij altijd de mijne

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ons vuur zal vlammen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.