INLOGGEN
«»

Zo subtiel

je slankte je hand
zo subtiel dat
jouw vingers mij raakten

was bij je in seconden
minuten en uren het kon
mij niet lang genoeg duren

wist je alleen raapte
overal sporen maar voelde
dat aandacht jou niet zou storen

jij koos voor
de dag waarop onze bloem
het wildst wilde bloeien

de kleur en de geur
herkenden we later in zaken
die ons beiden ook boeiden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo subtiel’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.