Striemde rood

wil melker

je nagelde
met slanke vingers
langs mijn rug

striemde rood
ons namen in mijn vel
ik las ze later terug

toen hartstocht
was beleefd en jij
je eindelijk had uitgeleefd

ik mocht het beest
weer spelen en godvergeten
lang met jouw de passie delen

je tags staan in mijn huid
hoe ik ook wend of keer
kan en wil daar nooit meer onderuit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Striemde rood’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.