In mijn bloemenbed

wil melker

je groeide
in mijn bloemenbed
bloeide met een
schat van kleur
je geuren
waren ongezegd

ervaarde jou
als eersteling
in pril groen ingebed
koesterde jouw stelen
de bloeiwijze was
anders dan zovelen

wiegde in de wind
je hart koos
voor de zon
je opende ik wist
op dat moment dat
ons leven echt begon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In mijn bloemenbed’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.