INLOGGEN
«»

Een paar tonen

voel warm je snaren
stem op je af
tokkel een paar tonen
speel zacht de akkoorden
waarom je altijd gaf

je herkent de melodie
ik zie je ogen de lach
je lichaam in bewegen
dat raakt me meer dan
dat het eigenlijk mag

toch zijn we
voor de liefde gegaan
genieten de muziek
van een leven
dat niet mag bestaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een paar tonen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.