Hoe dubbel dat voelde

wil melker

stil draait de wereld
glijdt langs me heen
enkels zwikken
knieën knikken
want mijn wortels
gaan echt
niet mee

jij zei nee
waar ik ja
had verwacht

ging mee
vertelde hoe
dubbel dat voelde
samen geraapt wat
we hadden verloren
woorden gezegd die
we niet wilden horen

ik stapte uit
trapte naar kiezels
die zich knarsend
verweerden
gooide steentjes
om eendjes
hun rondjes
te keren

ik kom terug
om het weer
te proberen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoe dubbel dat voelde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.