INLOGGEN
«»

overal gespikkeld wit

we hebben nu
ons eigen bos en
paddenstoelen samen


jij rood en overal
gespikkeld wit en ik
wat bruin met eekhoorngeel


we lenten ondergronds
zomeren in bovenkomen
herfsten vochtig onze dromen


we kleuren samen
jij de dame ik de heer
of andersom een enkele keer


dat heksen dansen in
een kring ze sluiten ons
met maanlicht langzaam in


dan draag ik rode laarzen
jij spikkelt vuur en we gaan terug
in ons mycelium voor een paar uur

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘overal gespikkeld wit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.